vem svanger pa svansen i barfota dansen? Uyuniiiii





vi har tagit oss med buss genom peru och befinner oss ny ganska nara pacific ocean. i nazca. har kan man flyga med ett litet litet flygplan for att se Nazca linjerna och se pa mumier. vi har gjort bada. man kan aven ta nagra bussar for att komma till en plats dar mannen haller sina fruar tillfanga och istallet roar sig med att vissla och gora olika pussljud efter turist flickor. en plats dit man kan ta en bat for att se pa tusentusen faglar, pingviner och skrikande sjolejon. denna plats ligger en halvtimma ifran Pisco. i Pisco var det en jatte stor jordbavning for ungefar ett ar sedan da fler an trehundra manniskor dog. staden ar daligt uppbyggd. dar kan man kopa tuggummiaskar med tillhorande visselpipa som later som en polisvisselpipa.

vi laste i en bok att det ar farligt att aka nattetid till arecipa,det ar stor risk for att bussar blir ranade. det gar bara bussar nattetid till arecipa,  harligt va.
idag ar det lordag och vi har blandat ihop alla dagarna, pengarna ar slut. macke ar var planbok.

snart ar vi i tocopilla. det ska bli skont att inte behova passa utcheckningstider, betala massa foda, betala internet, betala bussresor, bli irriterad pa alla backpackers som har randiga clownbyxor- for i tocopilla finns det inga backpackers!

dar finns det en fin alldeles underbar strand, en strand dar man kan ligga hela dagarna och ata trululu.
 trots att vi alskar att resa alskar vi lika mycket att bara vara, bara vara en dag till en annan.

!!!!hejda!!

karro har ett litet gult piano. macke en trumma en gitarr och en panflojt, ja vad har jag? jo en risburk som vi fick fran tva fina pojkar i copacabana, tank vad nara riskorn kan gora!



nazca linjerna.

image256

apa. nitto meter bred.

image258

spindel.

image257

dod man. nazca indian. hittad i denna position.
de sattes med armarna korsades over brostet och
hukade mot solen nar de avlidit.




.

.

Kommentarer
Postat av: Alexandra

hEJ!!:D hoppas ni mår bästtt:D miss yaaa

2008-05-05 @ 21:09:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0