VI LEVER

Nu Har vi varit i argentina i snart en vecka, har inte hunnit med nagot internetande. :)

Vi kom till salta forst, en storstad med fin natur. Men det var inte riktigt i var smak. Vi akten i en linbana upp i bergen, det var riktigt underbart. Uppe pa bergen var det som en liten fantasi varld, med blommor&vattenfall overallt.
Sedan gick vi ner hela vagen(som var valdigt lang) for att vi missade sista linbanan ner hihi.

Vandrarhemmet vi kom till var hel shysst, dock lite laskigt rum & badrum. Men vi klarade det.

Efter tva dagar for vi till cafayate, en liten by 4 timmar fran salta. Har ar det helt underbart mysigt. Sa fin natur, fina vita teglehus och massa sma mysiga affarer. Turisterna & befolkingen smalter ihop pa ett sa vackert satt. Och dessutom ar det flesta tursiterna fran argentina.

Vart hostel, el baclon ar helt underbart brA. Med terass och en stor balkong och fina rum.

Vi har givit oss ut pa tva storre aventyr, det ena var lungt, Naturen var helt galet fin. Massa berg, floder vi fick korsa, kaktusar och allt. Kan saga sahar, att det kandes som om lillefot eller nagon dinosaurie skulle komma fram nar som helst, dinosaurie land liksom.


Igar gav vi oss ut pa ett eget litet aventyr, hehe litet.
Vi skulle till ett tio meters vattenfall-
Cyklade, varldens jobbigaste vag. Motte ett par som sag helt slut ut som radde oss att ta en guide, skulle aldrig hitta det annars.
Men nej nej, klart vi skulle hitta sjalva.

Hehe, trodde vi. Blev jagade av hundar, jag ramlade i floden, marcus ramlade i floden, jag tappade marcus sko i floden ( observera att det var mycket stromt) och vi motte aven en skrikande asna. Stack och rev oss pa en miljon kaktusar.

Mottes sedan av en grotta som vi absolut inte vagade ga in i. Marcus sa at det fanns leoparderdar, gissa om vi blev radda( var aven da jag ramlade i den strommanede floden HAHAHa)

Naval, nar vi vart helt slutkorda, helt trasiga och smutsiga och blota, skulle vi vanda hemmat. Icke, vi trffade ett litet gang med guide, som vi smog efter.
det gick inte o smyga sa lange,da vagen blev svarare och svarare. SSa vi bildade ett litet vandrargang med gudien utan tander i spetsen.

Vi kan saga sahar, det var nog det varsta och basta vi gjort. Jag grat av hojdskracken, vara ben darrade av trotthet. Det vi trodde skulle bli en liten utflykt till vattenfallen med lite picnic, slutade med en ca 8 timmars vandring upp i pampasbergen.

idag ser vi & kanner oss lite trasiga. Men allt var sa vart det!

Imorgon far vi mot tucuman.!

Vi saknar er dar hemma och tanker pa er.






KARLEK I MANGDER till er alla.!

ps. lagger upp bilder sa fort vi kan . (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0